Hodgepogde /ˈhɒdʒpɒdʒ/ Mixture / Mengelmoes

HODGEPODGE creëert, ontwerpt, ontwikkelt, realiseert en begeleidt interieurconcepten van begin tot een prachtig eindresultaat. 

HODGEPODGE betekend mengelmoes, een creatieve mix van elementen, verschillende stijlen, kleuren en prints. De combinatie van antiek, vintage en modern lopen naadloos in elkaar over en zorgen voor een stijlvolle en eigen sfeer. 

Door onderzoek te doen creëert HODGEPODGE voor ieder project een tailormade concept dat perfect aansluit bij de wensen en eisen van de cliënt. Door mijn jarenlange ervaring in het ontwerpen van zakelijke projecten ben ik erop gebrand om een ruimte zo in te richten dat dagelijkse leegbeweging zo vloeiend mogelijk verlopen zonder daarmee de sfeer van het gebouw, de omgeving en het interieur uit het oog te verliezen. 

Het bedenken en ontwerpen van concepten in zowel 2D als 3D, persoonlijk advies in kleuren, materiaal, meubilair, verlichting en accessoires zijn de basis van HODGEPODGE. Ik neem de cliënt graag bij de hand om samen een prachtig eindresultaat te realiseren.

Bij het intake gesprek gaan we op zoek naar de juiste stijl, neem ik de ruimte(s) in me op en bespreken we de mogelijkheden.

"

Iedereen heeft z'n eigen verhaal. En mijn verhaal tot nu toe was alles behalve gewoontjes! Ik ben de nodige struikelblokken tegengekomen, zeker toen ik net begon. Maar er was altijd één constante factor: mijn enorme drive om beter te worden in mijn vak en een expert te worden in mijn branche. Ik ben mijn passie om nieuwe dingen te leren nooit kwijtgeraakt. Zelfs nu leer ik van elke nieuwe uitdaging weer iets nieuws. Vandaag de dag is het mijn missie om nog meer mensen zoals jij de basis te leggen voor blijvend succes.